Dyson Vassilias
Пловдив, България
21/07/2024

Сватбени клипове и професионално фото заснемане

сватбени клипове

Нашето студио Ви предлага и  осигурява професионално видео заснемане на сватбени клипове, извършено от специалисти. Ние изпълняваме проекти с всякаква сложност, организираме семейни, корпоративни събития, градски тържества и др.

Професионален подход за сватбени клипове

Студиото ни разполага с широка гама от специализирани оборудвания, а също така предлагаме услуги на специалисти в сегмента на видеозапис и фотография, монтаж. Подготовката се извършва индивидуално. Професионалното видео заснемане, извършвано от специалисти по заснемане на клипове, Ви позволява да получите отлични кадри, които са извършени с висок професионализъм.

Ще създадем модерни клипове със сложен графичен компонент, ще помогнем при изпълнението на други проекти. Специалистите осигуряват въздушно и друго заснемане на професионално заснемане на клипове.

Ето кои са етапите на работа и заплащане на услугата

№1. Обсъждане на детайли на проекта за професионалното заснемане на клипове, етапите на плащане, примери за изпълнение, разработване на сценарии, инспекция на обекта.

№2. Подписване на договора. Предплащане в зависимост от договора.

№3. Снимачен процес. Заплащане в края на заснемането на клиповете, в зависимост от договореностите.

№4. Постпродукция (редактиране, цветна корекция и др.). Корекции. Заплащане при завършен монтаж на заснетите видеоклипове, в зависимост от договореностите на професионалното заснемане на клипове.

Извършва се предварителен одит на проекта за заснемане на видеоклипове. Ние ще подготвим необходимата апаратура, включително камери, стативи, подвижни устройства, осветителна и озвучителна техника и други.

Професионално видеозаснемане на клипове

Бизнес събития, конференции, съдебни заседания и докладни изказвания следва да бъдат заснети с професионална техника, тъй като освен картината и звукът, всичко трябва да е с високо качество. Видеозаснемането на клипове и по-нататъшното редактиране на висококачествен материал е възможно с използването на модерна технология, опитни видеооператори и видео режисьори.

При видеозаснемането и музикалната продукция на рекламните клипове висококачественото оборудване е основното условие за получаване на професионално видео. При изработката на видеоклипове монтажът се извършва от опитен тонрежисьор в студио, където се използва и специализирана техника.

Коментарите са изключени.