Dyson Vassilias
Пловдив, България
25/05/2024

Hummer лимузини под наем в София

Hummer лимузини

Hummer лимузини – комбинация от лукс и елегантност

Limousine Mega Hummer Bass е една от най-дългите и просторни лимузини, която можете да вземете под наем, в своя клас. Има допълнителна врата, която се отваря отгоре. На разположение на гостите са специална ВИП зона и външна част. Разработчиците са осигурили система за караоке, няколко бара с напитки и лазерни специални ефекти за създаване на празнична атмосфера. Лимузината за под наем е в състояние да се превърне за известно време в истинска банкетна зала. В просторния салон на колата булката във великолепна рокля ще се чувства свободна. Популярните сватбени лимузини се предлагат в различни конфигурации и имат богато интериорно оборудване. Снимките на популярни лимузини за отдаване под наем демонстрират най-добрите качества на луксозните автомобили и Ви позволяват да изберете най-подходящия вариант.

H2

Друг вид лимузини под наем е Hummer H2, която може да побере до двадесет и шест пътника в кабината си. Ехааа. Покривът на лимузината е леко повдигнат, това се прави, за да могат пътниците да се изправят в целия си ръст и да вдигнат чашите си за младоженците, като кажат няколко топли думи. Салонът на Hammer е оборудван със сменяемо LED осветление. Тази луксозна лимузина няма да остави никого безразличен: подът на дискотеката и таванът на дискотеката няма да позволят на гостите да скучаят дори за минута.

 

Интериори на лимузини Chrysler и Ford Excursion

Лимузините са предназначени да направят вашето сватбено пътуване из града незабравимо за цял живот. В Chrysler 300 всяка мечта за перфектно празнуване ще се сбъдне. Масивната тапицерия е представена в комбинация от светла кожа. За забавление на гостите е осигурен пълен набор от допълнителни опции. Например, три LCD телевизора и DVD система ще добавят ярки емоции към празника. Затъмнените вътрешни прозорци надеждно ще скрият детайлите на щастливо събитие от любопитни очи.

Лимузината Chrysler 300 c има запомнящ се външен вид и меко неоново осветление на интериора

Кралската лимузина Ford Excursion с красива тапицерия на седалките ще задоволи и най-претенциозния вкус. Поканените гости могат не само да се насладят на пътуването, да слушат приятна музика, но и да се транспортират до истински ресторант за известно време: вграден бар е разположен по цялата дължина на страната на автомобила. Многоцветното неоново осветление ще превърне пространството на колата в зала за танци. Три LCD ICD-монитора и DVD система ще осигурят възможност за гледане на всяко видео по време на пътуването. „Акцентът“ на този модел е огледален таван с ефект на звездно небе.

 

От какво обикновено се състои една сватбена лимузина?

Джип лимузината Cadillac ще даде увереност и радост на онези, които по щастлива случайност ще се окажат под нейния покрив. Автомобилът се предлага в няколко цвята: клиентът може да избере Cadillac бял, черен или червен. Предимството на автомобила е богат, светъл интериор, тапициран с кожа. Героите на вечерта ще бъдат пренесени в приказна земя на лукс и богатство. Пътниците ще намерят VIP зона с бар и вграден плазмен LCD телевизор. Шикозен огледален бар ще привлече вниманието на всички. Джип лимузината за отдаване под наем има дисков таван и DVD плейър. Звукоизолирана преграда разделя зоната на водача от купето.

Лимузината Porsche Cayenne ще бъде главният герой на всяко тържество. Вътре в кабината диваните са разположени по такъв начин, че да осигурят максимален комфорт на пътниците. Нежно блестящото неоново осветление на пода, тавана и бара кара изящните кристални чаши да играят с цветове и създават усещане за истински празник. Панорамните прозорци Ви позволяват да се насладите на гледката към любимия си град. Гостите могат да управляват музика и LCD телевизор, вграден в повдигащата се стена между зоната за пътници и водача.

Коментарите са изключени.