Dyson Vassilias
Пловдив, България
16/06/2024

Тестостерон пропионат за мускулна маса

Тестостерон пропионат

Тестостерон пропионат, тест проп или „Тест P“ е бързодействащ естер на инжекционен тестостерон. Тестовият реквизит е проектиран да осигури бързо освобождаване на тестостерон в кръвния поток след инжектиране в мускулната тъкан.

След като нивата на теста за инжектиране се повишат за няколко дни, полуживотът на тест e се посочва на около 2 – 4 дни. Поради това спортистите често го инжектират през ден, за да поддържат постоянен запас от тестостерон в тялото си.

Тестостеронът пропионат често се използва от спортисти, които се нуждаят от по-кратки, но по-експлозивни стероидни цикли. Доказва се отново и отново като надежден и ефективен инструмент за изграждане на мускули.

Новите потребители често могат да очакват да видят значителни печалби в мускулна маса и сила по време на цикъл. За по-опитни потребители ефектите могат да бъдат по-малко преувеличени, но все пак значителни.

Често задавани въпроси за Тестостерон Пропионат

Бързодействащ ли е Test Prop?

да Тестовият проп има сравнително кратък полуживот. Това означава, че първоначалното освобождаване на тестостерон в кръвта се случва много бързо. Много хора, които предпочитат бягане на кратки цикли, предпочитат опората поради способността й да влиза и излиза от тялото доста бързо.

Колко пъти седмично трябва да инжектирам Test Prop?

Препоръчва се инжектиране на тестостерон пропионат 3 пъти седмично. Графикът на инжектиране понеделник, сряда и петък е най-добрият начин да поддържате нивата на хормоните стабилни и да сведете до минимум всички странични ефекти от нестабилни хормонални пикове и спадове.

Къде се инжектира тестова опора?

Всички стероиди трябва да се инжектират IM (интрамускулно). Никога не инжектирайте стероиди във вена.

Колко време отнема действието на тестостерон пропионат?

Повечето потребители ще започнат да усещат тестовата опора на около втора – трета седмица. Най-разпознаваемите ефекти обикновено са по-добро усещане за благополучие, напомпване, последвано от увеличаване на мускулите и силата.

Заключение

Тестостеронът пропионат е чудесен избор на стероид за всеки, който иска да изпълнява по-кратки цикли или цикли на рязане. Поддържането на постоянни нива на хормоните е важно за справяне с нежеланите реакции. Тестовият реквизит трябва да се инжектира около три пъти седмично, което го прави недобър избор за хора със страх от игли или начинаещи. Въпреки това, ако използвате тестова опора, можете да бъдете сигурни, че вашите печалби в маса и сила ще бъдат както бързи, така и впечатляващи.

Коментарите са изключени.