Dyson Vassilias
Пловдив, България
16/06/2024

Мебели предназначени за баня

Мебели за баня

Когато избирате мебели за баня в нашия онлайн магазин, трябва да обърнете внимание на следните фактори:

  • Материал.

Като правило, при условия на висока влажност, ПДЧ или MDF са най-подходящи. Тези видове суровини изглеждат като естествено дърво, но имат ламиниран слой отгоре, който не позволява на влагата да разваля продукта.

  • Стил.

Всеки дизайн има свой собствен модел. Ако харесвате високотехнологичния стил, тогава дайте предпочитание на ясни геометрични форми, прави линии, минималистични покрития. За класиката са по-подходящи ретро продуктите с издълбани шарки. За Прованс трябва да изберете по-прост мебелен продукт;

  • Тип.

Има различни видове атрибути на мебелите. Това могат да бъдат шкафове, висящи шкафове, скринове, тоалетки, моливи и др. Изберете това, което ви се струва най-естетично и удобно.

Сега много производители на мебели са обърнали специално внимание на дизайна на сервизните помещения, в това число на баните. И в този списък банята определено заема едно от първите места. В края на краищата тук не просто се измивате, а измивате умората, натрупана през целия ден. В същото време си почивате, а това е най-добре в уютна и приятна обстановка. Като се къпете вечер, вие се отпускате и умората просто напуска тялото ви. И е добре, когато има много различни шкафчета наоколо, тогава необходимият ви шампоан или душ гел винаги ще бъде под ръка.

Модерно обзавеждане на баня

  • Мебели за баня в съвременен стил

Характеризира се с лекота и емоционален романтизъм. Тук често присъстват предмети от ракита, използва се и текстил.

  • Класика в мебелите за баня

По принцип всички форми на този стил идват при нас от минали времена. Както се казва – това е добре забравено старо. Този стил се характеризира с използването на керамични фитинги, светли или тъмни пастелни цветове преобладават в цветовия дизайн. Ефектът на класическа баня се постига, основно благодарение на дървени или фурнировани мебели в комбинация с бронзови покрития.

Коментарите са изключени.