Dyson Vassilias
Пловдив, България
21/07/2024

Кухни по поръчка

Кухни по поръчка

Какви са предимствата да си поръчате кухни по поръчка

Красива просторна кухни по поръчка с удобна система за съхранение е гаранция за максимален комфорт при готвене, почивка и хранене. С индивидуална поръчка на кухненски комплект може да постигнете желания резултат.

Мебелите по поръчка също ще ви спестят време в търсене на идеалната кухня. В края на краищата, готовата слушалка не винаги се вписва идеално в интериора, може да не отговаря на размера. Този проблем е особено важен за собствениците на малки апартаменти и помещения с нестандартно оформление.

Материали за производство на кухня по поръчки

За производството на кухненски фасади се използват различни материали, изборът на които зависи от панирания бюджет и личните предпочитания:

  • Ламинирано ПДЧ

Кухните по поръчка от ПДЧ са популярен вариант, поради достъпната цена и наличността на материала. Плочите от ПДЧ Ви позволяват да създавате красиви фасади с матова или лъскава повърхност.

  • MDF

Това е материал, който се се отличава с разнообразие от цветове и текстури. Използването на висококачествени винилови филми Ви позволява да създавате фасади с имитация на естествено дърво или камък.

  • Масив

Това е класически вариант за ценителите на изискаността и естествените материали. Мебелите се отличават с висока издръжливост, също и с екологичност.

При производството на кухненски комплекти се използват и алуминий, пластмаса, удароустойчиво стъкло. Плотове могат да бъдат изработени от изкуствен камък.

Когато избирате мебели за Вашата кухня по поръчка, помислете за конфигурацията на мебелите. Кухнята може да бъде ъглова, П-образна, линейна (разположена покрай едната стена), с барплот и с остров, който е разположен в центъра.

Защо да изберете нас за да изработване на Вашата кухня по поръчка

Ние предлагаме да изберете икономичен вариант на кухня по  поръчка с доставка и монтаж в София и други региони. Монтажът се извършва от опитни професионалисти, майстори с голям стаж.

Ние изработваме мебели по индивидуална поръчка. Вземаме предвид площта, оформлението, интериора на помещението за поръчка на кухня. Внимателно подбираме и материалите и цветовете.

Постоянно допълваме онлайн магазина с готови модели, които също са налични за поръчка. В производството използваме високотехнологично модерно оборудване, европейски обков и боя. Ние гарантираме високо качество, надеждност и дълготрайност на фасадите и компонентите. Извършваме гаранционна и сервизна поддръжка.

Коментарите са изключени.