Dyson Vassilias
Пловдив, България
21/07/2024

Как да планирате парти за детски рожден ден през лятото?

детски рожден ден

Хубав детски рожден ден

Когато имате дете с летен рожден ден, поканите могат да станат малко трудни. Какво става, ако не можете да се свържете с някой от родителите, с които детето ви е в час? Ами ако всички пътуват през лятото?

Комбинирайте тези главоболия с факта, че децата с летни рождени дни пропускат празненствата за рожден ден в училище и може да имате истинско предизвикателство за рожден ден.

С известно планиране и тези съвети партито за рожден ден на вашето дете може да има също толкова гости, колкото тези през учебната година – и може да бъде още по-забавно!

Ето какво трябва да направите:

Поддържайте връзка с приятели за летен детски рожден ден

Избягвайте грешка номер едно и не губете контакт с училищните приятели на детето си. В наши дни е лесно да поддържате връзка с други родители чрез социални медии или имейл или дори чрез училищен указател.

Преди училището да излезе за лятото, уверете се, че имате някакъв начин да се свържете с родителите, за да поканите децата на рождения ден.

Празнувайте два пъти летния рожден ден на вашето дете

Ако рожденият ден на детето ви е около 4 юли или друга лятна ваканция, много семейства може да са извън града. Вместо да се притеснявате, че никой не може да присъства, празнувайте два пъти.

Организирайте парти или празненство за вашето дете по време на действителния му рожден ден с най-близките ви приятели и семейство… и след това празнувайте отново с приятели от училище, когато всички се върнат в града!

Детето ви ще се почувства изключително специално за празнуването на два детски рождени дни.

И те ще се радват да имат рожден ден, когато всеки може да дойде. Можете дори да ги изненадате с парти преди истинския им детски рожден ден, преди да започне лятото, докато училището все още е в сесия.

Планирайте предварително летния рожден ден на вашето дете – много напред

Партито за рождения ден на вашето дете може да не попречи на семействата на приятелите му да предприемат това голямо лятно пътуване, но съобщаването на новината за рождения му ден по-рано помага да го поставите в календара на всички.

Ако сте близо до нас, може да се тревожите за още нещо – жегата и непредсказуемото време за детски рожден ден. Не само жегата и страхът от слънчево изгаряне правят навън непоносими, но тези летни гръмотевични бури могат да направят планирането на парти навън несигурно.

Коментарите са изключени.