Dyson Vassilias
Пловдив, България
16/06/2024

Как да изберем правилното еротично бельо?

еротично бельо

Истинският сексапил: Еротичното бельо за всяка фигура

Ако не сте носили много еротично бельо, тогава лицето на голямо разнообразие от бельо може да ви обезсърчи. Тогава намерете отговора в тази статия!

Много ползватели казват, че еротичното дамско бельо е артикул за еднократна употреба, който може да бъде изхвърлен след носене. Някои играчи смятат, че еротичното бельо е същото като обикновеното бельо и може да се носи дълго време. Най-общо казано, по-малко от 30 юана еротично бельо, повечето от тях се използват за „разкъсване“. Този вид еротично бельо, основно предназначено да съответства на ролевата игра, като например: дрехи на стюардеса, дрехи на медицинска сестра, дрехи на камериерка, дрехи на заек момиче …

Може би всички смятаме, че момичетата с хубаво тяло носят еротично бельо, за да изглеждат добре. Но всъщност еротичното бельо не е бельото на модния подиум, то е богато на разнообразие и дизайн. Дори и да не сте доволни от собственото си тяло, няма значение, можете да надграждате върху силните и слабите страни на вашето тяло, за да избегнете недостатъци.

Еротично дамско бельо според размера на бюста

Момичета с големи гърди, опитайте се да изберете дълбоки униформи, сутиени без подплънки или можете да изберете кухи гърди, за да подчертаете красотата на гърдите. Момичета с малки гърди, можете да изберете еротичното дамско бельо с подплънки за гърдите, не само няма да изглеждат малки гърди, но също така подчертават тялото, излъчвайки пълно усещане за старшинство, не избирайте дрехи без гърди или бельо с очевидна форма на тюл, само ще разкриете своите недостатъци, препоръчително е да изберете многопластов дизайн Еротична пижама, предният отворен тип също може да опитате.

Еротично дамско бельо според бедрата

Ако бедрата ви са достатъчно закръглени, ви препоръчваме тясна пола с прашка отвътре. Когато повдигне ъгъла на полата ви с очакване, той определено ще пожъне втората вълна от визуално въздействие. Момичето с малки бедра може да пробва нощница, изберете такава, която има отворен дизайн в основата на бедрата, просто трябва леко да свиете бедрата си, можете да го накарате да създаде визуално усещане за „естествени задни части“.

Еротично дамско бельо за жени с голяма талия

Жените с мазнини по корема, можете да използвате едно парче. Или пък функция за промяна на формата на еротичното дамско бельо или коремната марля пижама, може добре да покрие излишъка. За цвят се препоръчва да изберете черно, защото черното е тънко. Но подобно на мрежата от едно парче, изискванията за стегнатост на тялото и кожата са по-високи, ако има мазнини, тя ще „прелее“ мрежата, препоръчва се да опитате внимателно.

Разнообразие и дизайн, които ще подчертаят вашата уникалност, независимо от формата на вашето тяло. Разгледайте нашите предложения тук.

Коментарите са изключени.