Dyson Vassilias
Пловдив, България
16/06/2024

Какво е офис парти?

Какво е офис парти

Какво е офис парти? Офисното парти се организира и спонсорира от компанията социално събитие за екип, отдел или компания. Партитата предоставят чудесни възможности на служителите от една фирма да се забавляват заедно, да се отпуснат от работния процес и да се опознаят на по-лично ниво.

Най-често срещаният тип работно парти е празничното парти в края на годината, за Коледам но офис партитата могат да се провеждат по всяко време на годината, за да повишат връзката между нслужителите и да се получи добра екипност.

Как едно празненство, едно коледно парти в офиса е от полза за компанията?

Офис партитата са нещо повече от възможност за забавление и почивка. Празнуването с колеги може да има съвсем реални ползи за бизнеса. Защо?

  • Офис партитата укрепвта екипните връзки:

Когато служителите имат възможност да говорят за неща, различни от работа, те създават връзки, които могат да помогнат за изграждането на доверие между хората.

  • Повишава екипността на служителите:

Партитата в офиса предлагат на служителите възможност да се отпуснат и да си починат, което може да повиши продуктивността, когато дойде време да се върнат към работния процес.

  • Осигурява възможности за работа в мрежа:

Спонтанното общуване по време на офис парти може да предизвика нови приятелства и професионални сътрудничества. Служителите също имат шанса да изградят връзка с мениджърския екип, далеч от натиска на работата.

  • Кара служителите да се чувстват оценени:

Служителите, които са признати и отпразнувани за своите постижения, често изпитват чувство на лоялност към своя работодател, което може да намали текучеството в дадена компания.

Съвети за планиране на работни партита, които Вашите служители със сигурност ще харесат

Едно парти в офиса не трябва да е скъпо или пък сложно. С известна креативност можете да планирате офис партита, които са забавни, бюджетни и отговарят на ценностите на компанията.

Ето какво е нужно за едно добро офис парти:

  1. Планирайте предварително

Предварителното планиране е от съществено значение за работните офис партита. С дата в календара служителите могат да планират срещи и бизнес пътувания около събитието. Плюс това дава на партийния комитет повече време да осигури храна, места и доставки.

Помислете дали да поканите Вашите най-влиятелни и общителни служители да се присъединят. Ако са развълнувани от събитието, те естествено ще разпространят ентусиазма в цялата компания.

Търсите помощ за Вашето офис парти? Къде, как, вижте тук

Коментарите са изключени.