Dyson Vassilias
Пловдив, България
16/06/2024

Искам да имам бели зъби. Какво да правя?

бели зъби

Бели зъби – означават естетика, успех и привлекателност.

Хората с красива и здрава усмивка се чувстват уверени във всяка ситуация, и ползват това в комуникацията за лесно намиране на общ език с непознати и постигат успехи.

Пушенето, пиенето на кафе и чай и продукти, съдържащи оцветители, води до потъмняване на емайла, придобиване на жълтеникав оттенък. Има случаи, когато дори най-добрите избелващи пасти не успяват да помогнат да се отървете от проблема.

Най-ефективният начин за изсветляване на емайла с няколко тона и премахването на натрупаната плака е процедурата по избелването на зъбите в стоматологията.

Професионално избелване на зъби в денталната медицина

Медицината се развива активно и редовно се появяват ефективни и безопасни методи за избелване на зъбите. Нека да разгледаме най-популярните от тях:

Почистване и избелване на зъбите с апарат Air Flow

Air Flow е професионален продукт за орална хигиена, който не само изсветлява зъбите, но и служи като добра профилактика на кариес и пародонтални заболявания. По време на процедурата се използва специален апарат и прахова смес, която под високо налягане навлиза в устната кухина, прониквайки в най-недостъпните места.

Почистването на зъбите с апарата Air Flow се използва като спомагателен метод пред другите методи за избелване.

Химично избелване ZOOM

Избелването ZOOM ви позволява да се справите с потъмняването на емайла само с едно посещение в стоматологичния кабинет. На повърхността се нанася специален гел с избелващи свойства. След това зъбната повърхност се облъчва с LED лампа с определен спектър. Благодарение на индивидуалната цветова система, зъбите на пациента ще придобият красив и най-важното естествен нюанс.

Химичното избелване ZOOM се извършва само на здрави зъби без кариес, след професионално почистване и пълно отстраняване на плаката. В противен случай няма да е възможно всички зъби да се избелят равномерно. Процедурата е безболезнена и има минимум противопоказания, но е необходима консултация със зъболекар. Извършва се само при възрастни пациенти.

Избелване на зъби – ключът към перфектната усмивка! Открийте как да си осигурите бели и здрави зъби. Избелете зъбите си професионално и бъдете впечатляващи!

Коментарите са изключени.