Dyson Vassilias
Пловдив, България
21/07/2024

Износ и извозване на стари мебели от дома с помощта на професионалисти

Извозването на стари мебели

Извозването на стари мебели е процедура, към която трябва да се подхожда много отговорно.

За нарушаване на правилата за изхвърляне на стари мебели, Вие можете да получите глоба и да носите административна отговорност. Поверете премахването на ненужния боклук и по-нататъшното му изхвърляне, т. е. извозването на старите мебели от дома Ви на служителите на нашата професионална компанията. Ние ще Ви освободим от много неприятности, ще се погрижим за всички проблеми, свързани с извозването на стари мебели.

Дългогодишният опит ни позволява да не изпитваме проблеми при извозването на стари мебели, защото:

Нашият персонал се състои от професионални логистици, които съставят най-добрия маршрут, който помага бързо да стигнем до клиента.

Разполагаме с голям автопарк, който включва не само тежкотоварни, но и леки превозни средства за малки трансфери. Това улеснява процеса на предоставяне на услуги в жилищните квартали и по главните улици.

Извозването на стари мебели с хамали осигурява бързо товарене и разтоварване на мебелите, без да задържа автомобила в двора за дълго време.

Ето какво можем да Ви предложим за опцията извозване на стари мебели

1/ Демонтажни услуги

При необходимост ще демонтираме старите Ви мебели, електроуреди, предмети от интериора, демонтираме тавани, подове, плочки и други конструкции.

Извозваме и утилизираме старите мебели от дома Ви

Почистваме, изнасяме, рециклираме легла, шкафове, мека мебел, слушалки, рояли, маси, бюфети и много други.

2/ Ние ще спестим от Вашето време

Достатъчно е да оставите заявка и ние незабавно ще пристъпим към изпълнение.

Работим от 8.00 до 22.00 часа седем дни в седмицата!

3/ Осигуряваме хамали за извозването на Вашите стари мебели

Ние ценим Вашите усилия и време, затова при нас работят професионални и коректни хамали, които бързо ще съберат, опаковат и натоварят, извозят старите мебели и качат всичко в превозното средство, чакащо за целта.

4/ Работа по договор

Ние предписваме в договора обема и крайната цена на цялата работа по извозването на старите мебели от дома Ви. Възможна е и работа без договор.

5/ Финансова увереност

Ние посочваме точната цена на услугите, преди да започнем действията по извозването на старите мебели, а Вие плащате само след получаване на резултатите.

6/ Вече има опция, при която нищо не плащате, ние просто идваме и извозваме Вашите стари мебели.

Ето я и схемата на работа при извозването на старите мебели:

В уговорения час пристига кола с екип товарачи. Колата е поставена на удобно място, за да не създава дискомфорт на минувачите.

Старите мебели се демонтират: демонтират се стенни шкафове, подови шкафове, демонтират се врати, при необходимост се извършва рязане на място.

Извършено извозване на старите мебели до колата. Сортирани са според материалите, от които са изработени: стъкло, дърво, пластмаса и др.

След приключване на работата нашите майстори задължително ще почистят след себе си не само в апартамента, но и във входа. А Вие ще останете само доволни.

Коментарите са изключени.