Dyson Vassilias
Пловдив, България
25/05/2024

Защо да използвате руска фуражомелка?

руска фуражомелка

Защо да използвате руска фуражомелка? Руската фуражомелка е селскостопанска машина, използвана за обработка на храна за животни от зърно. Използва се основно за производство на прахообразни смесени фуражи, подходящи за големи и малки ферми. Предлагат се различни спецификации и конфигурации на руски фуражомелки, които отговарят на всеки бюджет.

Отдадени на постигането на ефективни резултати

Има вътрешно производствено звено с най-новите технологии и модерни машини за проектиране на първокласни продукти. Има сертифицирани компании, с екип от опитни и квалифицирани експерти, които нямат нищо против да положат допълнителни усилия, за да осигурят несравнима руска фуражмелкав. Стриктно се наблюдава всеки детайл по време на производството, за да се гарантира ефективен продукт. Прекарват продуктите през различни параметри, за да гарантират техния стандартен клас, преди да ги изпратят за доставка. Можете да закупите руска фуражомелка от няколко водещи производителя.

Предимства на руската фуражомелка

  • Подобрява смилаемостта на фуража
  • Подобрете приемливостта и вкуса
  • Увеличава обемната плътност на някои съставки
  • По-лесен за инсталиране и обработка.
  • Подобрете качеството на фуража.
  • Подобрява здравето на животните

Защо да използвате руска фуражомелка

  1. Спестява пространство и ценовите ви разходи и абсорбира суровините от само себе си, напълно автоматично хранене.
  2. Тази машина – руската фуражомелка- се използва главно за раздробяване и смесване на видове суровини за производство на храна за домашни птици. Подходяща е за малки фермери, които хранят прасета, крави, коне, зайци, пиле, риба, гълъби и т.н.
  3. С въртенето на тласкача, материалите ще бъдат прехвърлени в тръбопровода за материали от стаята с чук със сила, след това материалите ще бъдат повдигнати до горната част на стаята и ще бъдат напълно смесени нагоре и надолу и обхванати отляво надясно по въздуха. Следователно материалите могат да бъдат равномерно смесени, което е доста идеално.

Машини за смилане на фураж

Фуражомелките са проектирани да раздробяват големи парчета зърно до оптималния размер за вашия добитък. С издръжлива конструкция, тези машини могат да се използват сезон след сезон, осигурявайки прецизна производителност и постоянни резултати. Всяка руска фуражомелка може лесно да се регулира, за да поеме различни видове материали, от царевица и ечемик до пшеница и соя.

Също така предлагаме набор от машини и аксесоари за смилане на фураж за добитък, като машини за натрошаване на пелети, крекери и ролкови мелници, за да отговорим на вашите специфични нужди, независимо от индустрията.

Коментарите са изключени.