Dyson Vassilias
Пловдив, България
25/05/2024

Дрехи за фитнес

Дрехи за фитнес

Ако на пръв поглед изглежда, че можете да отидете във фитнес зала и да спортувате в обикновени дрехи. То след като опитате спортната опция, Вие със сигурност ще оцените всичките й предимства. Да вземем за пример дрехи за фитнес залата. Това облекло е комфорт, лекота и стил.

Дрехите за фитнес позволяват да се чувствате комфортно през всеки сезон при различни натоварвания. Те са предназначени да Ви предпазят от лошо време и от наранявания, а също така изглеждат много стилно и красиво.

Основните характеристики на спортното облекло, на фитнес дрехите, които го отличават от ежедневното носене:

  • Използване на технологични материали (soft shell, мембрани, полар, термо тъкани);
  • Анатомична кройка, осигуряваща комфорт и свобода на движение (безшевно облекло, плоски шевове);
  • Ниско тегло и обем (през зимата тънкото термично облекло се затопля по-добре от огромно пухено яке);
  • Вложки в стратегически важни зони (подсилена здравина, еластичност, вентилация, влаго и ветроустойчивост, отразяваща).

Класификация на дрехите за фитнес  по сезон:

Лятно облекло за спорт

Летните дрехи за фитнес при спортуващите имат доброто свойство да отвеждат перфектно влагата и са доста приятни като усещане за тялото.

В допълнение, материалът е съставен по такъв начин, че в онези области, където е необходимо (например подмишниците, вътрешната страна на ръцете и т.н.), е поставена мрежа или плат с големи пори, за по-добра вентилация. А в топ сегмента на лятното спортно облекло има и UV защита.

Двусезонни дрехи за фитнес (есен и пролет)

В извън сезона времето е променливо. Дъждовните дни отстъпват място на слънчевите; Сутринта е доста студено, а следобед става горещо, както е през лятото.

Затова през пролетта и есента имате нужда от неща, в които да се чувствате комфортно, независимо от капризите на природата.

Най-добрият вариант е да се обличате на пластове, така че при промяна на времето да можете да свалите или да облечете слой дрехи.

Коментарите са изключени.