Dyson Vassilias
Пловдив, България
21/07/2024

Гаражни врати

Гаражни врати

Гаражни врати. Преди да направите избора си на гаражна врата, ще трябва първо да измерите отвора.

След това да разберете дали гаражът ще бъде отопляем или студен. Друго – колко е важна устойчивостта на взлом. Дали външният вид на крилото на вратата е важен, дали искате да го управлявате с електрическо задвижване. Дали имате нужда от евтина гаражна или сте готови да платите по-голяма сума допълнително за комфорт, външен вид и топлоизолация.

При нас Вие можете да закупите гаражни врати от всички видове, които ще опишем тук, на най-добри цени. Мпжем да Ви предложим и безплатно допълнително измерване и монтаж.

Какви видове гаражни врати има?

Съзнателно не взехме предвид екзотични дизайни, като сгъваеми порти (акордеони), плъзгащи се секционни врати, високоскоростно фолио и други спираловидни гаражни врати.

Обхватът им на приложение е тесен в индустрията и производството на гаражни врати, така че нека да преминем към най-популярните видове такива.

Стоманени гаражни люлеещи се врати

Има една шега, че при апокалипсис, хлебарките и собствениците на гаражи със стманени гаражни врати ще оцелеят. Простотата и това, че са много евтини са качества, които ни позволяват да кажем, че този дизайн гараажни врати винаги ще остане и ще се търси.

Този вид врати се състои от две врати, обикновено отварящи се навън, заварени от ъгъл (сега от профилна тръба) и обвити с горещо валцуван лист с дебелина 2-3 мм. Преди това или го направиха сами, или извикаха заварчик от съседен гараж, с когото новите порти бяха „измити“ вечер. Вече можете да ги поръчате готови

Предимства

Това е най-евтиният дизайн от всички. Ако имате инструмент, лесно е да го направите сами, тогава ще бъде още по-евтино. От гледна точка на устойчивост на взлом, това е може би най-надеждният дизайн; ако защитите пантите и ключалката от изрязване, остава само да вземете ключовете или да се изкачите през покрива. Но, както разбирате, няма да е трудно да вземете ключовете за катинар, струващ 300-500 рубли, който обикновено се използва за заключване на такива порти.

 

Коментарите са изключени.