Dyson Vassilias
Пловдив, България
21/07/2024

Всичко за сватбите – част 1

Всичко за сватбите

Откупът на булката, разходка с лимузина, красива пететажна торта – сватбената церемония е придобила всякакви традиции от различни епохи и култури. И в същото време не всички изглеждат подходящи в 21 век. А някои пък могат да развалят усещането за празника. Затова да поговорим за това какво да избягвате, когато планирате всичко за сватбите.

Всичко за сватбите

Най-честата грешка е да се откажете от мечтаната Ви сватба от страх, че близките Ви няма да харесат избраната тема.

Помнете и не го забравяйте, това е Вашият ден.

Може би искате сватба с боси крака на тревата? Направете така, както искате! И нищо чудно, всичко може да се организира по такъв начин, че родителите, които са настояли за класическия формат, да бъдат изненадани приятно и даже възхитени. И което е най-важно,  че този ден ще бъде запомнен като специален за Вас двамата. Такова е и мнението на сватбените организатори, а те нали именно с това се занимават и имат добра преценка и опит в подготовка и случване на много сватби .

И за да не развалят впечатлението никакви грешки, трябва да подходите правилно към планирането на Вашата сватба. Задайте удобен бюджет, съставете си желания списък с гости, задайте си приоритети и не правете грешки от нашия списък по-долу.

Ето какви може да са грешките, за които да имате предвид, да не ги случвате:

  1. Да се обадите на всички, които познавате.

Не трябва да каните на сватбата си гости, само за да не ги обидите.

В този ден на Вашата сватба трябва да има хора, с които наистина искате да споделите тази голяма радост. И Вашият втори братовчед, например, с когото не сте си близки, може да се радва за Вас дори от разстояние.

Но не забравяйте да помислите за удобството и местата за сядане, дори ако каните само 20 души. За да могат гостите Ви да се насладят на сватбата, празненството Ви, наблизо, до тях, трябва да има хора със сходни интереси, една и съща възрастова категория или поне малко познати помежду си.

Ако пък много от гостите планират да дойдат с малки деца, разумно е да поканите аниматор за тях.

Коментарите са изключени.